Takácsi József végrehajtóról mit tudtok?
Engem is megkárosított egy ilyen aljadék. Felvettem 8 millió személyes költsönt a baktól, kérdezték ügye mire költöm, mondtam veszek autót, akkor jött a 1.8tsi dsg váltóval, na megvettem aztán rá 1 hónapra üeguntam, nem tetszetta motor karakterisztikája, dsg váltó egy ótvar, na én hívtam a bankot, hogy akkor felejtsük el egymást, eladtam a kocsit, vettem másikat.
Erre jött levél!!! Tartozok! Holott nem üert lemondtam!!! És most ott tartok, hogy ki akarnak lakoltatnk.
Eljárás nem legitim, én engem nem érdekel hogysn , de börtönbe akarom tetetni azt aki ellenem végrehajt.
Bevitte a TEK... ő pedig azóta is vidáman űzi a mesterségét, a TEK-esek pedig Marvel képregényeket olvasgatnak, ahelyett, hogy hűvösre tennék...
Legyünk objektívek, aki kapcsolatba kerül egy végrehajtóval, annak sosem lesznek jó tapasztalatai az illetővel - lássuk be, nem egy hálás foglalkozás a mestersége. A szorult helyzetben lévők pedig hajlamosak saját nehéz helyzetüket kivetítve még sötétebben látni a személyét, mivel ő fenyegeti az egzisztenciájukat, ezért könnyebben elhiszik róla a rosszat.
Ami azt illeti személyesen szerencsére nem ismerem, de volt már dolgom: házat vettem, és a ház eladóinak a végrehajtását ő kezelte, az én tapasztalatom róla az, hogy kegyetlenül lassú... Be lett fizetve a tartozás végrehajtási költségekkel együtt egy összegben, hogy mielőbb töröltetni lehessen a végrehajtást az ingatlan tulajdoni lapjáról, és két hétig kellett minden áldott reggel 8-12 között telefonálgatnom nekik, mire méltóztatott továbbutalni a behajtott tartozás összegét a közműnek, ami felé az eladónk tartozott. Emellett meglehetősen bunkó is, és csak szóban lehet kommunikálni vele, az e-mailekre nem reagál
Feltehetően kapzsi ember lehet, mert minden különösebb indok nélkül parkoltatja magánál a behajtott összegeket 1-2 hétig, ami ha van néhány 20-30 milliós tartozás behajtáson, akkor kamat szempontjából már megérheti neki, de hogy a TEK elvitte volna... ezt nehezen tudom elhinni.
Azért remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!