Hogyan tudnék adománygyújteni magamnak?
Sziasztok!
Sajnos sose gondoltam volna, hogy adományt kell majd gyűjtenem. 23 éves vagyok veseelégtelenségem van 36365Ft rokkantnyugdíjt kapok. Dolgozni nem tudok mert a betegségem miatt sehol sem alkalmaznak.(vagy alkalmaznának de 2-3 műszakban nem tudnék dolgozni mivel 2 naponta járok dialízisre reggel 6tól 11-ig) szóval csak annyit szeretnék kérdezni, hogy tudnátok-e segiteni abban, hogy hol milyen oldalakon érdemes próbálkozni adománygyűjtéssel? Köszi
Igényeld meg azt a rokkant nyugdíjjat normálisan, ennél többet kell ilyenre kapnod.
D kategóriával 45 ezer ft felett kell, hogy kapjál rokkantsági ellátást (NEM ROKKANTNYUGDÍJ!). Nem is értem, hogy kaphatsz 40 ezer ft alatt.
Amúgy van olyan ismerősöm, aki vesedialízissel is dolgozik. Pl. a munkáltatók mostanában szeretnek egyszerűsített foglalkoztatásban (alkalmi munka) dolgoztatni embereket, mert akkor sokkal kevesebbet kell fizetni az alkalmazott dolgozó után. Pl. árufeltöltőként simán tudnál dolgozni.
Ezen kívül a Rehabilitációs Osztálynál, ahol leszázalékoltak, tudnak ajánlani olyan munkahelyeket, ahol direkt a megváltozott munkaképességűeket foglalkoztatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!