Az Otthon melege 2018-as pályázat eredménye meddig érkezhet meg?
Mai cikkben írják: "A programra sikerrel jelentkezők 2019. január első napjaiban kapták meg a támogatói okiratukat"
Ez azt jelenti, hogy aki eddig nem kapott visszajelzést, az nem is fog már kapni? Vagy még megjöhet?
Akkor is értesítenek, ha sikertelen a pályázat vagy csak akkor, ha sikeres?
Szia!
Nem tudom mennyire lehet hiteles ez a cikk... Most megnéztem, hogy nekem jött e valami értesítés, de semmi. Tavasszal a szüleimnek adtam le az igényt hűtőcserére és több hónap volt, mire megkapták az okiratot...
Csodálkoznék, ha most ilyen gyorsak lennének...
Sziasztok.
Mi benne vagyunk az elso korben es kaptunk rola dontest, sot mi ma meg is vettuk a hutot.
Lesz meg dontes, altalaban 3 koros a dolog.
Minel kesobbi idopontba estek regio szeri t, annal kesobb.
Pl ugye Bp.volt legkesobb igy ok csak a 3. Korben kapnak :)
Mivel mi sem kaptunk semmiféle értesítőt, és a pályázatunk a honlapon még feldolgozás alatt van, kicsit utánajártam. Nagyon furcsálltam hogy nem kaptunk támogatást, mivel 10:00-kor adtuk le egy 20 éves gép cseréjére, értelemszerűen hatalmas energia és CO megtakarításra.
Kitettek egy közzétételi listát még decemberben a támogatott pályázatokról. Nyugat-Magyarországra a keretösszeg 200 713 000 Ft, viszont csak 125 980 000 Ft-ot osztottak szét eddig. Tehát ebben a régióban pl a forrásnak még 37%-a nem került kiosztásra. A többit nem néztem, de ott is hasonló lehet a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!