Jutottatok már hozzá nagyon kedvező áron értékes dolgokhoz? Amire azt mondják, hogy "leesett a kamionról".
~2010 körül vettem egy iPod Touch-ot 40 000 Ft-ért. Egy napos akció volt a fogarasi út Tesco-ban. 9 óra körül mentem és az utolsót hoztam el. 70 000 Ft körül volt a normál ára akkoriban (3. generációs). Azóta is működik!
A legújabb fogás: kondigép annyiért, amiből a benne levő vas zártszelvények nem jönnek ki.
Számtech cuccok:
- Nagykerbe bekerült 150 db artisjus nélküli pendrive 900 Ft-ért, viszonteladóként 3500-ért adtam el darabját.
-Cora műszaki osztályán elfekvő készletbe leakciózták 500 Ft-ra a számlázóprogramokat. 5000 Ft-os vásárlási utalványon vettem 10-et , vaterán darabját 7-21.000 Ft között adtam el.
- Egy irodaház nyitásához új core2duo procis notebookok kerültek elszállításra, "véletlenül el akartak tüntetni egy raklapot, amihez orrgazdának kellett volna lennem, de nem mentem bele. 115.-150.000-es notebookot 15.000/Db áron akarták volna átadni, de a serial miatt csak szűk körben lehetett volna értékesíteni, ha belemegyek.
Az iskolabüfét, bezárt fornettis berendezéseiből rendeztem be 50.000 Ft-ért vettem át a komplett bútorzatot ( kenyerespolc 200*210 cm két üveges bemutató vitrin egy üvegpolcos, alul vitrines 160 cmes kiszolgálópult), aminek csak a vitrin üvegjei többet értek.
Streetfood büfébe mai napig 160 cm-es hűtőpult és 220cm-es pizzapult bent van 20.000 Ft-ért vettem a kettőt egyben jófogáson.
Fagyipult 160 cmes 1 működő, egy használt nem működő ( azóta melegentartó pult ) összesen 30.000 Ft volt a kettő.
180 cmes hűtőpult 25.000 Ft
Bárpult, 7 székkel 20.000 Ft
Légkeveréses sütő, 4 égős gázos főzőlap, páraelszvíó konyhai felújításból 30.000 ft volt, amiből 15-ért eladtam a főzőlapot a többi be van építve a büfékocsiba.
Végrehajtásból:
- Teraszra, asztal ,székek, 2-4000 Ft/db
- új 600w tápegység 500Ft/db , darabját 2900-ért adtam el.
- 57 nm-es lakás, összesen 4,8 millióba volt másfél éve, most ér 8 milliót, felújítva idén 12-t.
+1 Tavaly
3*2,5méteres bőr keretes franciaágy, dupla matraccal ágyráccsal. Az eredeti tulaj 350.000-ért vette kosaras volt, galériára akarta felrakni, de lelógott róla.
Ismerőse átvette tőle fél áron, de 10 nmes szobába alig fért el tőle, végül facebook apróhirdetési csoportba 90.000-ért vettem meg tőle, tervezett appartmanba.
Csak a matrac többe lett volna :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!