Milyen megvásárolható dologra vágytok? 21N
Figyelt kérdés
Az történt, hogy kaptam fizetést, a munkám után, de nincs már egy ideje semmi ötletem,hogy mire költsem. Az eddigi dolgok, amikre költöttem a kötelező rezsi+étel kombináción túl, azok mind 'gyűjtögetős' jellegűek voltak. Jogosítvány, nyelvvizsga, tanfolyam, piercing, sminktetoválás. Úgy gondolom ezek hasznos/értelmes dolgok voltak, de most nincs más, amit szeretnék, és gyűjtenem kellene rá, mert amit még tervezek, arra vagy megvan a pénz(következő nyelvvizsga,új bútorok) vagy olyan drága, hogy felesleges lenne most abban gondolkodni(pl egy nyaraló, lakás). Mi az, amire ti vágytok? Beszéltem valakivel, és egyfolytában azt mondta, hogy majd megyek a kirakatok előtt és megállók, hogy 'jajj,de jó lenne megvenni ezt'...de én igazából nem vágyok ilyen dolgokra. Szép, tetszik,de nagyon jó helyen van a kirakatokban. Szerintetek? Mire költsek pénzt?2018. dec. 27. 21:31
1/15 anonim válasza:
Ha ennyire nem tudsz mire költeni, akkor adakozz valamilyen segélyszervzetnek!
2/15 A kérdező kommentje:
Szoktam önkénteskedni, és adományozni is, de inkább tárgyi dolgokra/ételre van szükség a legtöbb helyen, akkor meg jobban örülnek,ha megveszem és elviszem egyből.
2018. dec. 27. 21:37
3/15 anonim válasza:
Egy malacperselyre költsd. Aztán ha lesz még olyan pénzed, amit nem tudsz mire költeni, rakd bele, majd ha kelleni fog, akkor tudod, hol keresd. Tanulj meg félretenni, tartalékolni!
4/15 A kérdező kommentje:
Dehát eddig csak ezt csináltam... félre raktam.... Szóval nem hinném,hogy a tartalékolás probléma lenne.
2018. dec. 27. 21:46
5/15 anonim válasza:
Én házépítésre gyüjtök. Még kell érte dolgozni úgy jó 5 évet minimum. De egyébként szoktam költeni havonta x összeget a hobbimra, ami minden, ami kézműveskedés. Horgolás, barkácoslás stb. Ha meglátok hozzá alapanyagot, akkor megveszem, lehet nem használom el egyből, de gyüjtögetem
6/15 anonim válasza:
Nem felesleges lakásban gondolkodnod, mert minél korábban kezded el gyűjteni rá a pénzt, annál hamarabb meglesz. Ki fogsz csúszni az időből. Szóval én arra tenném félre. Vagy külföldi nyaralásra. Vagy nyugdíjra. 😂
8/15 anonim válasza:
"piercing, sminktetoválás" - "Úgy gondolom ezek hasznos/értelmes dolgok voltak"
Szakadok. A piercingnél, sminknél meg a tetoválásnál kevés értelmetlenebb, feleslegesebb dolog van, maximum a cigi, pia meg drog. Adtad volna menhelynek vagy kórháznak.
10/15 anonim válasza:
Utazni kell minden pénzből, legalábbis szerintem. Én most éppen egy 6 hónapos Dél-Amerika túrára rakosgatom a pénzt, aztán utána, remélhetőleg addigra jelentősen többet fogom keresni, jöhet a spórolás egy antarktiszi útra, ezek több évet igénylő projektek például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!