Fundamenta megszüntetése / felmondása - hogyan?
Figyelt kérdés
Fék éve fizetem kb a megtakarításomat most viszont szükségem lenne a pénzre, nem szueretnék áthidalókölcsönt a megtakarításomra lenne szükségem. Hogy tudom felmondani, illetve mennyi pénzt fogok megkapni? - azt tudom, hogy az állami támogatást nem, de a befizetett összeget megkapom? Hogy működik ez?2010. jún. 28. 09:20
1/5 anonim válasza:
Szia én felhívtam őket azon a számon, ami a szerződésben van. Telefonon elmondtak mindent, és az utolsó fillérig átutalták a már befizetett összeget. Az állami támogatást valóban nem kaptam meg, de a megtakarítást hiánytalanul visszautalták.
2/5 anonim válasza:
Ha áthidaló kölcsönt akarsz, ahhoz nem kell felmondani a szerződést, mert a Fundinak van áthidalója, csak megfelelően kell hozzá módositani a szerződésedet. Ha mindenképpen fel akarod mondani, keresd meg a személyi bankárt aki kötötte, vagy valaki mást és ki kell töltened a felmondást és visszaküldik a befizetett megtakaritásodat. Áll. tám . nélkül persze.
3/5 anonim válasza:
ja, hogy nem szeretnél áthidalót. Bocsika, nem tudok olvasni...:) Akkor csak simán felmondás. De azt hiszem a központi számon is kérhetsz nyomtatványt.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Akkor felhívom őket. Akivel kötöttem az azóta mióta elkezdték vonni azóta nem veszi fel a telefont... szóval magamra vagyok utalva. Valami olyasmit hallottam, hogy egy bizonyos időnek elkell telnie ahoz, hogy feltudd úgy mondani, hogy vissza is kapd az összeget amit befizettél. Erről nem tudtok valami?
2010. jún. 28. 10:45
5/5 anonim válasza:
Ezt is elmondták a központi számon. Az a baj, hogy nem emlékszem.:-S Megkaptam a pénzem, és törölte az agyam az előzményeket, bocs. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!