A plázákban lévő hagyományos ékszerboltok miből tartják fent magukat? Sokszor teljesen üresek, egy vevő sincs
"hasonló leárazásokat egy kis ékszerbolt pedig nem engedhet meg magának."
Te is nagyon jol tudod, miert naiv ez a kijelentes. Ha mar fizetett bertroll vagy, probald jobban megeroltetni a fejecskedet! ;)
"A válaszok azért hülyeségek mert vannak a plázában boltok amik csak pl. kést vagy papucsot árulnak. Ott nem valószinű a milliós forgalom..."
Mirol beszelsz, egy minosegi kes szett szazas folott van. En egy szakacskest neten, webshopban rendeltem es a westendben a pici uzletben vettem at, csak ketten voltunk az eladoval. A ceg az egyik legnagyobb forgalmazoja profi markaknak.
Papucs? FILLEREKERT szerzik be, amit neked par ezresert soznak el, es szezonban joval millio folott van a forgalmuk.
"Se a papucs, se a kés nem fogja kitermelni soha a rezsit, a bérleti díjat, a dolgozó fizetését + a hasznot."
Szerinted.
"Úgy látod talán, h tolonganak ezekben az üzletekben?"
Mint irtam, ahonnan en vettem kest, egy hatalmas webshopnak volt az egyik uzlete, amire nem jottem volna ra, ha nem webrol rendelek. Szoval van valahol Mucsarocsogen egy hatalmas raktarad ahonnan postazod a termekeket, de kene egy atveteli pont is BP-re, akkor berelsz egy 3x4-es lukat egy plazaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!