Mit tehet egy tartósan pánikbeteg ember? Jogosult valamilyen segélyre?
Figyelt kérdés
25éves vagyok és 5. éve pánikbeteg.Ez alatt az idő alatt összes 2 hónapot sikerült bejelentve dolgoznom, a többi az szezonális munka volt amikor jobban voltam. De az állapotom annyira leromlott,hogy teljesen munkaképtelenné váltam. A munkaközpontból úgy zavartak el mintha ott se lettem volna mikor valami itthon végezhető munkát probáltam keresni. A helyzet eléggé égető mert nem tudom fizetni már a gyógyszereimet sem. Van erre valamilyen megoldás, tudtok valamit ajánlani? Örököltem egy kis szobakonyhát de már agyon van jelzálogosítva, lassan azt is elveszi a bank. Szerintetek van kiút? A válaszokat előre is köszönöm.2010. jún. 27. 15:03
1/6 anonim válasza:
Menj pszichiáterhez, de nehogy elvárd már, hogy mi tartsunk el téged a keservesen befizetett adónkból. Öt év alatt anyanyelvi szinten megtanulhattál volna egy-két idegen nyelvet, most vállalhatnál fordításokat otthon. Tulajdonképpen ezt hogy gondoltad, tévézgetsz, panaszkodsz, és majd a dolgozó emberektől még többet vonnak le, hogy neked kényelmes életed legyen? Felejtsd el, vagy elmész dolgozni, vagy utcára kerülsz, aztán megnézem milyen gyorsan kigyógyulsz, ha nincs hová hazamenned...
2/6 anonim válasza:
Ámen. Az előző elmondott mindent. Akinek pénz kell, az dolgozzon, 25 évesen nehogymár azt gondold, hogy segélyekből élhetsz a következő 70 évben!
3/6 anonim válasza:
Pánikbetegséggel nem lehet "rokkantosítani" valakit, ha lehetne, akkor a fél ország rokkant lenne...
Szóval, ha c.gány vagy féreg módra életed végig "segílykén" és más embereken akarsz élősködni, akkor feküdj ki a napra, hogy jó barna legyél, aztán keress egy csajt, gyárts 45 purgyét, végül irány a "polgárjenőhivatal", akkor már fogsz kapni segílykét.
Vagy menj el dolgozni, esetleg tanulj. Öt év alatt más ember egy egyetemet elvégez, te pedig csak otthon rejszoltál...
4/6 A kérdező kommentje:
héló-héló kemény szavak srácok... Lehet tanultabb vagyok mint itt pár hozzászóló. Pusztán érdekelt mik a lehetőségek.Grafikusként próbálok mellék jövedelemhez jutni , kiadványokat és szórólapokat tervezek. Amellett építész vagyok . Tehát nem egy tanulatlan valakiről van szó... Még mielőtt valami lusta munkakerülő valakit képzelnétek magatok elé. Ma is megyek egy állásinterjura de ha meghallják,h pánikbeteg vagyok , magyarul helyhezkötött munkavégzést tudok csak kivitelezni akkor tutti egyből offolnak megint. Nem hinném,hogy bármelyikőtöknek is joga lenne megszólni...
2010. jún. 28. 11:44
5/6 A kérdező kommentje:
ameddig nem leszek jobban esetleg valami támogatott oktatásban részt lehet venni erről tudtok valamit?
2010. jún. 28. 11:52
6/6 anonim válasza:
Az OKJ-s képzéseknek itt tudsz utánanézni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!