Van szép kártyám, viszont a mostani munkáltató nem ad ilyen jellegű dolgot. Tudok én tölteni valahogy rá?
A SZÉP kártyának az a lényege, hogy kedvező adózással kaphatsz rá meghatározott szolgáltatásokra elkölthető pénzt. (Jövőre konkrétan már csak ezt lehet kedvező adózással adni.)
Ha a saját, teljesen leadózott pénzedet tennéd rá, akkor semmivel nem lennél előrébb, mivel azt a pénzt akkor már csak bizonyos dolgokra költheted el. (Kb. mintha a Tescoban vásárlás előtt vennél Tesco vásárlási utalványt, hogy azzal fizethess.) Ha tetszik neked, hogy készpénz helyett kártyával tudsz fizetni, akkor bankkártya vagy hitelkártya a megoldás, azt találták ki erre.
Annak - mint ahogy írták - nem igazán van értelme, hogy Te töltsél rá (meg úgy tudom, nem is lehet), de azt nem tudom, tudod-e, hogy ha van rajta valamennyi összeg, akkor az 2 évig érvényes.
Ha beregisztrálsz a neten a megfelelő oldalon, akkor meg tudod nézni az egyenleged.
Pl. az OTP-snél itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!