Utólag lehet reklamálni, ha többet ütöttek be a pénztárnál?
Kb. 10 deka helyett kilóárat fizettem, gondoltam is rá mi kerül ennyibe de siettem, ott nem néztem meg. Több, mint 1000 Forintom bánja. :(
De így már nem tudom bizonyítani hogy én nem annyit vettem, max. ha visszanéznék a videót, hogy nem egy zsák hagymával mentem ki...
De általában mindenhol ki van írva, hogy utólag reklamáció nincs..
Lehet, de előbb dobj egy képet arról a blokkról, mielőtt feleslegesen mész reklamálni
Amúgy milyen hagyma az, aminek 1200 körül van kilója?
Kép?
Csak mert a legutóbbi két csóka, aki ilyen miatt itt sírt nem tudta a blokkot értelmezni
Én a szomszédomnak vásároltam be, de visszajött anyázni, hogy neki csak 30 dekát hoztam, de kiló van a számlán.
Jah b***meg egységára a kilónak, alatta meg, hogy mennyit fizetsz a 0,3kg-ra :)
Sok a balfék, nincs mit ezen szépíteni!
Egy kiló fokhagyma árát fizettem.
Egy tej helyett pedig kettőt ütöttek be így jön ki az 1000, azt remélem nem kérdőjelezed meg, hogy nem két tejet hoztam el csak egyet.
Tegnap nem mentem már, ma nem tudok, holnap pedig már 2 napos panasszal gondolom elküldenek...
Máskor is volt hasonló ebben az üzletben, amikor gyerekekkel megyek gondolom direkt arra utaznak, hogy úgyse fogok leállni nézegetni a blokkot. Ez van hozzánk közel de már tele van a tököm velük, inkább elbuszozok máshová. Alapvető kaják nincsenek, ami van meg rosszul néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!