Milyen hasonló oldalak vannak még mint pl az aliexpress és az ebay, csak jobb minőségű termékekkel?
Figyelt kérdés
Karácsonyra a kishúgommal azt beszéltük meg, hogy ő szeretné kiválasztani a saját ajándékát, az aliexpresst nézegette, de mondtam neki, hogy legalább ne ilyen rossz minőségűt nézzen. Csak ő nem tud más ilyen nagy webshoppot és őszintén én sem, mert nem értek hozzá. Olyan mindenes oldal kéne, szereti az ilyen aranyos cuccokat ugye, meg imádja is nézegetni. Az, hogy beviszem a plázába azt nem akarja valamiért, nem is értem, szóval egy jó honlap ötletnek örülnék, amin talál valamit.2018. dec. 3. 14:26
2/2 anonim válasza:
Az a baj,hogy akármit rendelsz,Karacsonyra már tuti nem kapod meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!