Ez hogy van? Folyton sír mindenki, hogy milyen keveset keres, de dolgozni senki nem akar?
Figyelt kérdés
150 ezres fizetésekről beszélnek, mikor mi 500 ezerért is alig találtunk embert, sőt még ő is feltételeket szabott. Nem értem. A környező vállalkozókat is ismerem jól, ők még többet fizetnének, és ők sem találnak embert.2018. nov. 29. 14:12
12/14 anonim válasza:
Balázska te azért nem találsz a burgerforgatót, mert fantáziapénzért nem kapsz igazi embert!
13/14 anonim válasza:
Csúnya lenne ha a Jászai Mari téri, belvárosi étterem konyhafőnöke meg a frissen végzett között ennyire minimális lenne a különbség....
Normalis és "kigazdálkodható" szakácsot én sem találok sem az itthoni üzletbe, màsfelszer ennyiért külföldre sem szinte, így inkább betanítom magam helyett bruttó 185-200-ért az üzletvezetőt (70% bértámogatás mellett). Napi bejelentéssel , meg vannak màshol dolgozó beugrósok is napi 8-10-ért is, nem 30-ért.
14/14 anonim válasza:
Ez azért hülyeség mert nettó 500-nak a teljes bérköltsége összesen 800-900 ezer forint, ennyit az életbe nem termel ki egy a la carte étterem. De szerintem ha simán odaadod neki feketén az 500 ezret azt sem tudod kitermelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!