Letezik meg olyan eroforras, anyag vagy penzugyi termek mint a bitcoin? ( ebbol a szempontbol )
A Bitcoin lehet hogy deflálódni fog amint kibányászták az utolsót is. De most az jól látszik hogy a Bitcoin értéke nem a mennyiségétől függ hanem attól hogy mennyi ember tartja benne mennyi pénzét.
Létezik még olyan erőforrás. Például a ritka tárgyak. Ritka autók vagy műtárgyak. Valamely tárgyból csak egyetlen egy készült. Ezen kívül még sok példát lehetne írni. A természetben ilyen ritka lehet a antianyag vagy csak nagyon rövid időre létrehozható elemek. Csak a tájékozottságodon vagy kutatómunkádon múlik hogy találsz-e még hasonlókat.
A folyamatosan növekvő entrópia elmélete szerint az egész világegyetem széthullik és egyszer teljesen megszűnik.
*Én értettem hogy mit akar a 9#-es de azt nem hogy mit akar a #10-es válaszoló. #10: ne etesd a trollt. Soha nem lakik jól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!