Segítség! Átvert egy külföldi web cég?
Figyelt kérdés
Pár napja láttuk hogy párom bankkártyájáról hiányzik 29 euró, utána néztünk hogy mégis hova lett, valami baseline cortex store vonta le. Azt se tudtuk, hogy mi az így megnéztük mind kettőnk e-mail fiókját az enyémbe volt tőlük valami promóciós hülyeség okt. 19-én küldték. Beléptem de nem volt kiírva semmi, így írtam nekik egy e-mailt hogy mi ez. Annyit kaptam válaszul hogy tagságomat törölték meg hogy pénz vissza nincs. Nem adtam meg sehol a párom kártya számát, ezt a weboldalt sem láttam soha. Mit csináljak ? Azt a pénzt már nem láttom?2018. nov. 26. 16:02
1/2 anonim válasza:
Be kell(ene) menned a bankodhoz, és ott bejelenteni ezt. Ők el tudják intézni, hogy jogosulatlan kártyahasználat miatt visszakapd a pénzedet. De mint mondtam, ehhez be kellene menned. És nem árt, ha a "chargeback" szót említed nekik mint megoldást. Ők tudni fogják, hogy mi ez a kifejezés a bankkártyás ügyek kapcsán.
2/2 Andrea Szabo válasza:
Sziasztok ugyanez 2019 ben is....
A bankszámlámról hiányzik 29 euró, teljesen véletlenül néztem be az online oldalra. az volt furcsa hogy vásároltam de tudtam hogy nem mert nem is voltam az országban..., elmentem a rendőrségre, ők elmondták hogy csak a bankba menjek és kérjek egy forma nyomtatványt ami ilyen esetre van nekik. Azt kellett kitölteni.. Utána néztük hogy ez akkor már az 5x levonás volt. Hívtam informatikust hogy megnézze hogy én voltam e olyan idétlen hogy valahova beregisztráltam, nem!! Az első 1 eur volt, utána 29 amíg észre nem vettük, letiltattam a kártyámat.. Baseline Cortex Store vonta le a pénzeket. Semmit nem találni róluk. A bank a pénzt vissza utalta. Ötletem sincsen hogy hogy lophatták el az adatokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!