Asus FX553C vélemények? (laptop) i5-ös változat ssd-nélkül,16gb rammal. Szerintetek megér 180k? Illetve hol tudom megnézni hogy lehet e bele tenni SSD-t?
Akár meg is érhet, bár több infó kéne.
SSD-t minden laptopba bele lehet tenni - max a vinyó helyére.
A dobozon írja ,C-vel a végén én sem találtam rá neten.
LoL-ozom szóval elég lenne ha azzal nem lenne bajom egy két három évig.
A mostani NvGf 710m elég szenvedősen viszi már xd
Lényegében csak a legjobbat akarom a pénzemért ,és hasonló erőset nem hiszem hogy sikerülne újan venni 180ezerért.
Laptopoknal a minoseg necces nagyon, leginkabb ebben van kulonbseg a komolyabb modellekhez kepest. Ha sz.rul van megtervezve pl. a hutese, akkor hangos/forro lesz, es a processzor meg videokartya folyton vissza kell fogja magat, hogy ne melegedjen tul, ezert nem hozzak a full teljesitmenyuket. Meg, persze, hamarabb tonkremennek a tulmelegedes miatt. Aztan arrol nem beszelve, hogy 30 centis esesnel eltornek, tonkremennek.
A gyartok nem hulyek, az olcso modelleket nem ugy tervezik, hogy tudjanak versenyezni a dragabbakkal, mert akkor senki sem venne dragabbat. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!