Paypallal, ha nincs kártya csatolva, akkor nem tudok fizetni?
Nem tudod kiválasztani, hogy a PayPal számládon lévő pénzt használja?
Ha nem, akkor inkább ne foglalkozz a PayPal-al. Én évekig használtam, több százezer forintokért vásároltam azon keresztül, de most az új szabályozással fizetőssé tették. Ez a hála.. Kiírják hogy változtak a feltételek, egy átlag felhasználó pedig csak leokézza és megy tovább.. Nem jó döntés, mert azzal azt fogadod el, hogy Direct Debit-en keresztül havi 800 forintot fizetsz csak azért, hogy a bankkártyád hozzá maradjon csatolva a PayPal fiókodhoz. Visszamondtam a direct debit-et, azonnal jött az email hogy amíg nem kapcsolom vissza, nem fizethetek PayPal-al. (És valóban nem tudtam rendelni.)
Szóval ez is felejtős. Szerintem küldd el a rajta lévő pénzed egy ismerősnek, aki majd visszaküldi a bankszámládra vagy valami.
Viszont ha rendelni akarsz, akkor mindenképp be kell írnod a kártyaadataidat.
'A kártyaszámom nem akarom kiadni senkinek, a paypalnak se, virtuális kártyám sincs.'
Es meselj mar, mire ez a paranoia? A paypal talan a vilag egyik legbiztonsagosabb online fizetesi modszere, egy virtualis kartyat igenyelni a banktol ingyen van, mi tart meg vissza?
Ha ennyire rettegsz hogy lehuznak, atvernek, ellopjak az adataidat, akkor fizess mindenutt keszpenzzel, az a legtutibb.
"...azt fogadod el, hogy Direct Debit-en keresztül havi 800 forintot fizetsz csak azért, hogy a bankkártyád hozzá maradjon csatolva a PayPal fiókodhoz."
1-es, erről egy link vagy képernyőfotó? Nálam semmi ilyesmit nem ír ki a Paypal.
A kérdéshez: Volt olyan vásárlásom, hogy hiába volt pénz a Paypal számlámon, a kártyámat terhelte meg. Szerintem ez a kereskedőtől függ.
"1500 forint évente a virtuális kártyahasználat."
Az komoly. Nekem a plasztik évi 1400.
Tudnál erről valami cikket, vagy hivatalos tájékoztatást belinkelni? 2010 óta használom a PayPalt, eddig mindig egyszerre léptek életbe mindenkinél a változtatások.
Most átnyálaztam a legújabbat, ami dec 11-én lép életbe, de ott sem szerepelt az általad említett dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!