Kb.30 gramm ezüstért, mennyit kapok zaciban? Nem beadnám, hanem eladnám.
Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 11:59
1/7 anonim válasza:
vaterán/teszveszen többet kapsz érte
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom,de az elég hosszú idő,amíg eladom.
És kellene a pénz,ezért gondoltam a zacira.
De mennyit adhatnak érte?
2010. jún. 26. 12:08
4/7 A kérdező kommentje:
Igen,ezt én is megtaláltam,de inkább tapasztalatra lettem volna kíváncsi.
Nem hiszem,hogy 3 gyűrűért,a nyakláncért,néhány karkötőért és 2 fülbevalóért 2100 forintot adnak!
2010. jún. 26. 13:08
5/7 anonim válasza:
Akkor most már a zacist kell kérdezned, ő mondja a tutit, mondhatunk mi itt akármit, neki lesz igaza..
6/7 A kérdező kommentje:
Igen,igazad van,hétfőn el is viszem és megérdeklődöm.
Csak gondoltam volt már valaki hasonló helyzetben és megközelítőleg tudtok valamit
2010. jún. 26. 19:03
7/7 anonim válasza:
Múltkor kicsit megszorultam és bevittem ezüst nyakláncomat a BÁV-ba mert láttam, hogy ők még foglalkoznak ezüsttel. 73 grammos volt a nyakláncom, amire a becsérték 2600! Ft volt, és ebből 2200 Ft-ot fizettek ki rá. Felvásárlásnál se valószínű, hogy nagyságrendekkel több pénzt fizetnek érte, meg apró súlyú ezüst dolgokkal (10-20 gr)nem is nagyon foglalkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!