Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek meddig növekednek...

Szerintetek meddig növekednek még a lakásárak?

Figyelt kérdés
Nyugati országrészben lévő nagyobb városokban, megyeszékhelyeken. Meddig nőhetnek még az új lakások árai? Már így is 450 000 Ft körül van egy átlag négyzetméter újan. Szerintetek ez egyáltalán egy lufi, ami ki fog pukkadni, vagy ez már nem megy le jó ideig?
2018. nov. 13. 17:14
 1/9 anonim ***** válasza:
16%

Addig megy fel amíg van rá kereslet. Nézzük meg mi a helyzet?

5 millió önerőt össze tudnak gyűjteni (akár szülői segítséggel) az emberek könnyen pár év alatt? Igen.

10 milliós hitelnek 56 ezer a havi törlesztője, lazán kifizethető ez havonta? Igen.

20 milliós hitelnek 110 ezer a havi törlesztője, lazán kifizethető ez havonta 2 embernek? Igen.

Amint látod még mindig olcsón lehet lakást venni.

2018. nov. 13. 17:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Első ha ennyire hülye vagy, mint ami ebből a kommentből lejött, akkor inkább ne írogass tanácsokat.

Addig fognak nőni az árak, amíg a CPI nem éri el azt a kritikus szintet, ahol monetáris szigorítást kell eszközölni. Magasabb jegybanki alapkamat ugyanis az olcsó hiteltermékek gyilkosa. A többinek olvass utána illetve logikázd ki.

2018. nov. 14. 16:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Ugyanazt leírtad, csak mellé hülyeségeket csatolva, köszönjük emese.
2018. nov. 14. 19:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Off: Ez az oldal nem szól másról, mint gyenge kognitív képességekkel rendelkező emberek, mint Te próbálják saját selejt jellemüket és gagyi meglátásaikat mások felé helyezni. Vitába szállhatsz velem, csak nem érdemes :) puszi
2018. nov. 14. 19:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Hiába magyarázkodsz, ugyanazt próbáltad elmakogni amit előtte már leírtam, személyeskedve és hülyeségekkel megtűzdelve amiből az jön le hogy komoly problémáid lehetnek az életben, javaslom egy szakemeber felkeresését.
2018. nov. 14. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam el :) Sajnálom, hogy fáj, de ez van
2018. nov. 14. 19:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Dehogynem, olcsó hitelről meg az inflációról makogtál, én meg már előtte leírtam, hogy még mindig olcsó a hitel azért növekednek az árak.
2018. nov. 14. 19:35
 8/9 anonim ***** válasza:
😂 Tudod én ellentétben veled meg is magyaráztam miért olcsó a hitel, de legyél boldog. Elkommentelgethetünk napokig, attól még hülye maradsz és felületes.
2018. nov. 14. 19:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem magyaráztál meg semmit. Annyi tényt írtál, hogy olcsó a hitel amit előtte én is leírtam. Az inflációval is mellébeszéltél mert már rég indokolt lenne egy kamatemelés az alapján. Csak a bullshitet toltad, megismélteted amit már leírtam és személyeskedtél.
2018. nov. 14. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!