Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csomagküldés Szerbiába?

Csomagküldés Szerbiába?

Figyelt kérdés

Szeretnék csomagot küldeni egy ott élő barátomnak, de elég fogalmatlan vagyok. Próbáltam utána olvasni is, de nem lett egyszerűbb a téma, ugyanis nem eu-s ország ez bonyolít a dolgon.

Magyar posta vagy futárszolgálat? A futárszolgálatokat jobban preferálom (tapasztalat) de ott elég sok megkötés van, (nem lehet élelmiszert küldeni), plusz elég sok a papírmunka is, Így jött képbe a posta, de arról még inkább nem tudok semmit. Lehet élelmiszert küldeni? A csomagot minden esetben kibontják a határon? Vám? Esetleg oda is lehetne egy kissebb csomagban úgynevezett levélküldeményként feladni? Egyszerűen egy olyan embert keresek akinek konkrét tapasztalata van a dolog menetében és szívesen leírná nekem mit hogy lehet.

Köszönöm!

2018. nov. 12. 12:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!