Szerintetek el tudom adni a Vaterán?
Figyelt kérdés
Van egy eredeti Emporio Armani női rövidujjú trikóm tök jó mintával, nemrég vettem, de rájöttem, hogy sosem lesz jó rám, 36-os méret. Tényleg eredeti, üzletben vettem, rajta van az összes címke, mert sosem hordtam (mivel nem jó). Még soha nem üzleteltem a Vaterán, szerintetek megvenné valaki vagy úgyse hiszik el, hogy eredeti, mert annyi hamisítvány van ott? Rgyébként ingyenes oda feltenni cuccokat? Akkor talán egy próbát megér.2010. jún. 25. 11:12
1/3 anonim válasza:
Ha nem rég vetted, még lehet, hogy az üzletben is kicserélik neked nagyobbra vagy másra, próbáld meg, vannak rendes eladók, akik számlát sem kérnek. Vaterán is megpróbálhatod, de van jutalék, szóval nem teljesen ingyenes. Nekem nem sikerült még valami jó áron ott ruhákat eladni. De minden mást igen.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, visszavittem volna, de sajnos külföldön vettem, így ez már nem lehetséges.:(
2010. jún. 25. 11:31
3/3 anonim válasza:
Ha rajta vannak a cimkék,akkor nem lehet hamisítványnak nézni!De ha igen,akkor is megéri.Teljesen ingyenes föltenni bármit,csak a hitelesítés kerül pénzbe.Nálam ez 100 forint volt,amit a bankszámlámról kellett átutalnom,hogy hitelesítsem a bankszámlám,de ezt később visszakaptam,jóváírták nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!