Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék viszonylag...

Hogyan tudnék viszonylag gyorsan pénzt keresni?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek, normális válaszokat várok. 16 éves tanuló vagyok, iskola közben nem tudok rendesen dolgozni. Valami ötlet? Minden válasznak örülnék, ami normális.
2018. okt. 29. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
add el fél veséd. mégis mit vársz? szerinted munkán kívül hogy lehet pénzt keresni?? legyél prosti. add el minden értékedet. legyél uzsorás.
2018. okt. 29. 15:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak kíváncsiságból, 16 évesen miért szeretnél pénzt, ha munkát vállalni nem tudsz?

Mindenképp bele kellene fektetned az energiád+időd, ami ahogy mondtad neked nincs.

2018. okt. 29. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Legálisan nem sok választásod van. Én 16 évesen játékbeli pénzt adtam el dollárért, aztán a bevétellel forexen kerestem némi zsebpénz-kiegészítést
2018. okt. 29. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Munkával.

Máshogy nem lehet pénzt keresni, nem is értem mit gondolsz.

Ha kell a pénz, menj el dolgozni, szakíts rá időt, más megbírja oldani, szerintem te is megtudnád.

Egyébként nem értem hogy egy 16 évesnek miért kell a pénz ha még tanul, és a szülei kötelesek eltartani? Az alapvető dolgaid, kaja, ruha, tanszerek ezek gondolom megvannak. Ha valamit szeretnél venni pluszba de ugye a szüleid nem tudják finanszírozni akkor meg kell keresned az árát, és ahhoz el kell menned dolgozni.

Egyébként nézz olyan diákmunkákat amit hétvégén is tudsz csinálni. Biztosan fogsz találni.

2018. okt. 29. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!