Olyan létezik hogy a posta ül egy csomagon?
Ha valóban csomagról van szó, akkor kérd el a nyomkövető számot.
Amúgy nem értem a kérdésedet: "a posta ül egy csomagon?"
Csütörtökön adták fel a csomagodat és hétfőn délután 2-kor írtad ki a kérdést - ez nem ül a csomagon, hanem kicsit később kapod meg, mint máskor. Nyilván az okt. 23-i ünnep miatt lényegesen több csomagot kell kézbesíteniük és ilyenkor torlódás, csúszás van.
Amúgy minden okt. végén - novemberben ez megy, mert ilyenkor már felszaporodnak a csomagok a karácsonyi vásárlások miatt, de a postán még nincs megerősített, felduzzasztott létszám.
Sőt, Black Friday (Fekete Péntek) környékén sem fog 1 nap alatt megérkezni a csomag.
"A kérdező kommentje:
és mi van Októberben? :D"
Azt írtad a kérdésben, hogy november 25-én adták fel a csomagot - erre reagált a 2-es hozzászóló (én meg az 1-es vagyok)
Én ezt az "apróságot" már meg sem említettem :-) - bááár, ha tavaly novemberben adták fel a csomagodat, akkor tényleg ül rajta a posta :D
Ha érdekel mi történt, akkor a RAG szám alapján ellenőrizd le utólag. Lehet át sem adták a postának 25-én.
De az egész érdekes, mert az újság terjesztés másik üzletág, és nem az MPL végzi, hanem a Hírlap Logisztikai Osztály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!