Hogy tudnám biztonságosan eladni a Jófogáson a meghírdetett terméket?
Meghírdettem egy eladni kívánt dolgomat a jófogáson. Jött is egy e-mail ma, hogy megvenné egy Úriember. Na ott kezd érdekessé válni a helyzet, hogy mindezt angolul írta meg és mint kiderült Kenyában él a férfi.
Ezt írta (a lakcímet stbt direkt kihagyom):
Ok I'm interested in it and I'm ready to buy now as a gift for my daughter, I pay shipping costs and I will pay through PayPal because its fast and secure and also recommends the government for making online transactions. So I will offer you 120€ plus the right over UPS.If you are interested in mentioning in the next e-mail via Paypal email and name for payment ...
Alapból euróban szeretné kifizetni amit én euróra átszámolva 50€-ért hírdettem meg.
Hogy tudnám megoldani, hogy biztonságosan, átverés nélkül le tudjuk bonyolítani a vételt? Hallottam egy két dologról és nem szeretném, hogy nekem károm legyen ebből.
Sehogy! Kenyából?? Biztos valós az egész!
Ez már itt átverés!!!
Szia!
Tényleg sántít a dolog.
Miért nem próbálod meg inkább a Vaterán eladni? Sokkal megbízhatóbb és sokszor láthatod a partner korábbi értékeléseit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!