Megfelelek az FHT-hez szükséges 30 nap munkaviszonynak?
Nem kaptam határozatot ,csak voltam bent,mondtam nekem idén annyim van amit beleírtam a kérdésbe(26+4)! Erre ő mondta így nem lesz jó,egy fajta munkából kell a 30 nap! Október 29.-én kell bevinnem a papírjaimat az éves felülvizsgálatra.El fognak utasítani,most már én is látom sajnos.Lehetne fellebezni ,csak oda indok is kellene.Az pedig nincs. Vagy van :-) ? 15 nap szokott lenni a határidő utána jogerős lesz a végzés.
Valami beadványt kellene írnom,de ismétlem nem tudok mire hivatkozni.
Dolgozni már nem tudok elmenni az lenne a legegyszerűbb,de sajnos nincs időm október 29. az jövő hétfő. :-( ! Lenyomnék még 4 nap közfogalkoztatást,akkor az elég is lenne.
Az a baj súlyos a szankció,12 hónapra megvonják a pénzt.
A privát üzenetbeli kérésednek eleget téve írok.
Nem látok olyan okot, ami megfelelő alap lenne a fellebbezéshez.
Ahogy a prividben írtad: "Ugyebár más is láthatja a kérdést ,és a rá adott válaszokat , ezáltal aki hasonló gondban van mint én el fogja tudni olvasni 1-2-3 év múlva is."
1 év múlva talán még ez lesz a törvény, de 2-3 év múlva már biztos nem.
A törvények, rendeletek sokszor 1 éven belül többször is változnak, koránt sem biztos, hogy 2-3 év múlva helytálló lesz ez a válasz, ami a mostani törvényeknek megfelel. Még az is lehet, hogy nem is a szociális tv fogja ezt szabályozni, mint ahogy a gazdasági társaságokról szóló törvényt is "beolvasztották" a PTK-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!