Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A vatera.hu-n kell fizetni ha...

A vatera.hu-n kell fizetni ha csak regisztrálok és vásárolok? (nem szeretnék eladni semmit)

Figyelt kérdés
Bocsi, hogy megkérdeztem,sok ilyen kérdés volt már, de még mindig nem értem teljesen.
2010. jún. 24. 11:36
 1/8 anonim válasza:
Nem kell fizetni a regisztrációért. Vásárlóként jutalék sem terhel. Csak ezt nem értem, hogy miért nem olvasod el a Vatera szabályzatát, ott le van írva minden világosan és egyértelműen.
2010. jún. 24. 11:39
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm szépen a választ.:D

2010. jún. 24. 11:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Vásárlóként kell magad rgisztrálni nem teljes jogúként akkor csak egy mobilszámot kell megadnod arra küldik a regisztrációs kódot és vásárolhatsz.
2010. jún. 24. 11:57
 4/8 A kérdező kommentje:

jézus.

én nem tudom hogyan regiztem..:\

2010. jún. 24. 12:02
 5/8 A kérdező kommentje:
ha esetleg teljesjogúként, akkor menyit kell fizetni?
2010. jún. 24. 12:03
 6/8 anonim válasza:

ma 12:03

Leperlik rólad még a nadrágodat is!!! Rettegj! ;)

Nem értem, az első hozzászóló én voltam. Világosan leírtam mindent. De ha regisztrálsz valahová, akkor a feltételeket nem olvasod el???

Regisztráció:

Vevő: Ingyenes, telszám + pár adat. Vásárlás esetén semmilyen jutalék nem terhel.

Eladó: Ingyenes, de 100Ft-ot utalni kell, hogy a számlaszámod alapján azonosítsanak. + pár adat. A 100Ft jóváírásra kerül a jutalékból ha értékesítesz.

Ha nem utaltál és nem bíbelődtél a bankkártyáddal, akkor nyílván csak vásárló vagy. Ha bíbelődtél, akkor értékesíthetsz is, de azt látod és gondolom tudod is hogy adtál el vagy sem.

Olvasd el légyszíves a szabályzatot, hidd el nem fáj:

[link]

2010. jún. 24. 13:24
 7/8 anonim válasza:

Még mindig az első válaszoló vagyok:

Nem értem a rettegésed okát. Ha tartozásod van, akkora a következő menűk alatt megtekinthető a hátralékod: Személyes-Fizetés és számlázás.

2010. jún. 24. 13:31
 8/8 A kérdező kommentje:
kösziszépen:Delolvastam
2010. jún. 24. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!