A vatera.hu-n kell fizetni ha csak regisztrálok és vásárolok? (nem szeretnék eladni semmit)
Szia!
Köszönöm szépen a választ.:D
jézus.
én nem tudom hogyan regiztem..:\
ma 12:03
Leperlik rólad még a nadrágodat is!!! Rettegj! ;)
Nem értem, az első hozzászóló én voltam. Világosan leírtam mindent. De ha regisztrálsz valahová, akkor a feltételeket nem olvasod el???
Regisztráció:
Vevő: Ingyenes, telszám + pár adat. Vásárlás esetén semmilyen jutalék nem terhel.
Eladó: Ingyenes, de 100Ft-ot utalni kell, hogy a számlaszámod alapján azonosítsanak. + pár adat. A 100Ft jóváírásra kerül a jutalékból ha értékesítesz.
Ha nem utaltál és nem bíbelődtél a bankkártyáddal, akkor nyílván csak vásárló vagy. Ha bíbelődtél, akkor értékesíthetsz is, de azt látod és gondolom tudod is hogy adtál el vagy sem.
Olvasd el légyszíves a szabályzatot, hidd el nem fáj:
Még mindig az első válaszoló vagyok:
Nem értem a rettegésed okát. Ha tartozásod van, akkora a következő menűk alatt megtekinthető a hátralékod: Személyes-Fizetés és számlázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!