Tudnátok nekem segíteni a lottó kérdéssel kapcsolatban? Pro contra, vélemények stb
kéne pár előny és hátrány a lottóval kapcsban.. pl kérdések szerint:
1. megéri-e lottózni?
2. be kéne tiltani a lottózást?
3. a lottó való egyáltalán a tvbe?
stb.. projektet kell csinálnom róla de érdekelne hogyan látják mások is a lottózást, pl pro contra esetében, meg ilyesmi. előre is köszi :)
1: Nem éri meg - ki lehet számolni, hogyha annyi szelvényt veszel, hogy BIZTOS legyen közte öttalálatos, a nyeremény összege nem fedezné a kiadást
2: Nem kell betiltani, ilyen elenyésző esélyek mellett nem okoz akkora szerencsejáték-függőséget, mint mondjuk a cseresznyés tőzsde
3: Televízióba azért adják, mert nem mindenki hallgat rádiót, vagy olvas hírportált
1. ha nyersz és többet, mint amennyit belefektettél, akkor megéri :)
De általában pont a szegényebbek lottóznak és 1-2 szelvénnyel, amivel nem sok esélyük van, szóval nekik nem éri meg.
2. szerencsejáték. Ezzel az erővel minden szerencsejátékot be kellene tiltani. Inkább a játékfüggőség kialakulása ellen kellene valamit tennie az államnak és a Szerencsejáték Rt-nek.
3. nem láttam még sorsolást a tv-ben, nem tudom miből áll, de ha 5 perc az egész, akkor miért ne, ha meg csinálnak hozzá nagy körítést (dínom-dánom, zene-bona), akkor meg miért ne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!