Postai utánvétellel tudok úgy csomagot küldeni, hogy akinek küldöm ne tudja meg a címem?
Egy kis csomagot szeretek küldeni egy személynek amit kifizet a postásnak egyből ha át veszi de nem szeretném hogy tudja a címem, nevem akinek küldöm. Tudod úgy ilyet feladni, hogy csak a postás tudja az adataimat aki viszi nekem a pénzt?
(meglepi csomag lesz, az illető át fogja venni még ha fizet is érte biztos infóból tudom) köszi a válaszokat!
Nem tudsz
Ha nem jelölöd meg a címedet, a postás mégis hogy kézbesítse ki neked a pénzt? Nem gondolatolvasók dolgoznak ám ott...
Ha meglepetes, akkor miert utanvettel kuldod? Meglepetes, az nem ajandek? Ha ajandek, akkor miert kellene fizetnie erte? Ha mindenaron penzt akarsz erte, akkor viszont muszaj megadnod a valos cimedet.
Ha nem kernel erte penzt, akkor siman kuldhetned ajanlottan, hamis cimmel (bar akkor nem tudod kovetni, hogy atvette-e)
Meg egy megoldas: ha nyitsz egy postafiokot (neked kell fizetni a postafiok fenntartasaert), akkor oda kuldik majd a penzt, es elvileg a postafiok tulajdonosanak a nevet es cimet nem adja ki a posta. Elvileg.
Esetleg megoldas, bar nem tudom, hogy Magyarorszagon mukodik-e, hogy "postan marado" a neked kuldott penz (es te ott veheted at)
1.- utánvéttel nem lehet úgy feladni küldeményt, hogy nincs rajta feladó, hiszen akkor nem tudják hová visszaküldeni a pénzt
2.- ugye azt tudod, hogy még ha utánvéttel küldöd is, a postai szállítás költségét Neked kell fizetni a feladáskor (ha csomagról van szó, min. 1.000 ft környékén jár)
3.- megmondom őszintén, én nagyon nem szeretnék olyan "meglepetést" kapni, hogy egyszer csak beállít a postás és fizessek... és még az se derül ki, hogy mi az és honnan jött a csomag... tuti nem venném át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!