Meddig van nyitva a spar vasarnap?
Figyelt kérdés
Nem eletkeptelen vagyok, hanem rossz a net es nehany oldalt nem tolt be, koztuk a googlet sem. Igy sajnos nem tudom megnezni a nyitvatartasi idot, pedig fontos lenne. Aki megmondja annak nagyon megkoszonnem es elnezest, ha rossz kategoriaba irtam, nem talaltam beki jobbat2018. szept. 16. 11:14
1/9 anonim válasza:
Azért legalább egy települést írhatnál. Vagy annyira rossz a net, hogy azt sem tudsz? A google nem tölt be, de a gyk igen?
2/9 anonim válasza:
Így nem tudjuk, hogy melyik SPAR.
De általában 20:00-ig van nyitva a legtöbb.
3/9 A kérdező kommentje:
Miskolc. Nem, nem tolt be. se a facebook, se az instagram es a snap se. az origot se hozza be, a yt csak neha. ezen kivul minden mast igen. fura, tudom, de en us szivesebben irnam be a googlebe, mint, h valaszokra varjak, mett az kicsit tobb ido
2018. szept. 16. 11:20
4/9 anonim válasza:
Oké, már csak azt kéne tudni, melyik Spar kell neked. Mert nem egyforma a nyitvatartási idejük.
5/9 A kérdező kommentje:
En eddig azt hittem, h igen. Egyebkent az ami a bukk aruhazba van
2018. szept. 16. 11:23
8/9 anonim válasza:
Van 9 Spar Miskolcon, jó lenne tudni, neked melyik kell.
9/9 A kérdező kommentje:
fentebb leirtam, bukk aruhaz. az ujgyori foteren van. de mar mindegy, vki kikeredte nekem, azert koszonom a valaszokat
2018. szept. 16. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!