Meddig lehet igénybe venni? Vissza kell e fizetni?
Figyelt kérdés
Gyermekem ez énv 06.30-án befejezte tanulmányit de július 5.-én még megkaptam a családi pótlékot! Ma kaptam egy levelet hogy mivel már nem jár iskolába megszüntetik a támogatást! De nem szerepel a papíron hogy a júliusban kapottat vissza kell e fizetnem vagy sem! Utólag kapom nem?
A másik hogy a nyári szünetben is felvettem rá a adókedvezményt tehát a júliusi és az augusztusi fizetéshez is! Ezt akkor majd vissza kell fizetnem?
2018. szept. 10. 19:14
1/1 anonim válasza:
A családi pótlékot nem kell visszafizetni, mert mindig visszamenőleg adják.
A családi adókedvezményre - ha nem tanul tovább, akkor már júliustól nem vagy jogosult rá: az év végi adóbevallásnál ez bizony ki fog bukni. Lemondtad már, vagy fut még tovább? A munkahelyeden kell lemondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!