1 millióból 1 év alatt lehet 5-öt, vagy 10-et csinálni? Most mi a tuti üzlet?
Manapság sokan vállalkozásban 1 év alatt ötszörözték, tízszerezték a pénzüket...
Régebben is mindig volt valami amivel kis tőkéből sokat lehetett keresni, viszonylag munka és szaktudás nélkül, pl.:
-Rendszerváltáskor a betétes sörösüvegeket 5 Ft-ért megvették, és kamionszámra vitték Ausztriába, ahol 20 Ft-ért vették át.
-Az ezüst 200 Ft-os is kiment a forgalomból, mert külföldön többért értékesítették.
-Ugyan ez volt a helyzet 2006-ban az 1 Ft-os érmével, ami 1.6 Ft-ot ért a MÉH telepen nyersanyag árban.
-Aztán volt a Bitcoin, amin rengetegen milliókat kerestek.
Szóval lényegében midig volt valami, kérdés, hogy most jelenleg mi a legjobb üzlet? A saját vállalkozás lenne?
1#
Vagy pont igen, hiszen van pénze és nem kell éjt nappallá téve dolgoznia...
"minél nagyobb nyereséget szeretnél elérni, a kockázat is annál nagyobb" - alapvetően igen, de mi az az üzlet, ahol nincs kockázat, és nagy a nyereség?
Én pl. benne voltam 2006-ban az 1 Ft-os buliban, akkor 16 évesen csak 70.000 Ft-ot nyertem, mert kevés érmét tudtam szerezni - egy ismerősöm olyan 6 milliót keresett, de neki egy postahivatal, és 4 bank gyűjtötte az érméket... egyáltalán nem volt benne üzleti kockázat, és törvényes volt.
Most a saját vállalkozásokat látom virágzani - a településünkön egy gyerek elkezdett tűzifát árulni 2 éve (abszolút nulláról kezdte), idén MÁR eladott 450 m3-t!
A másik tavaly az udvarán vert szét elektronikai hulladékot kalapáccsal... ma már 3 alkalmazottja van, és kamionnyi cuccokat szállítanak neki (szerintem lesz 15 millió az éves árbevétele).
Egyikhez sem kellett jelentős tőke, és egyikben sem volt kockázat - a nyereség pedig észrevehető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!