Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 1 millióból 1 év alatt lehet...

1 millióból 1 év alatt lehet 5-öt, vagy 10-et csinálni? Most mi a tuti üzlet?

Figyelt kérdés

Manapság sokan vállalkozásban 1 év alatt ötszörözték, tízszerezték a pénzüket...

Régebben is mindig volt valami amivel kis tőkéből sokat lehetett keresni, viszonylag munka és szaktudás nélkül, pl.:

-Rendszerváltáskor a betétes sörösüvegeket 5 Ft-ért megvették, és kamionszámra vitték Ausztriába, ahol 20 Ft-ért vették át.

-Az ezüst 200 Ft-os is kiment a forgalomból, mert külföldön többért értékesítették.

-Ugyan ez volt a helyzet 2006-ban az 1 Ft-os érmével, ami 1.6 Ft-ot ért a MÉH telepen nyersanyag árban.

-Aztán volt a Bitcoin, amin rengetegen milliókat kerestek.

Szóval lényegében midig volt valami, kérdés, hogy most jelenleg mi a legjobb üzlet? A saját vállalkozás lenne?

2018. szept. 9. 10:25
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Hidd el aki tud ilyet, az nem gyakorin haszontalankodja az idejét...
2018. szept. 9. 10:28
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

1#

Vagy pont igen, hiszen van pénze és nem kell éjt nappallá téve dolgoznia...

2018. szept. 9. 10:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Utólag könnyű okosnak lenni, de előre megmondani, hogy ha belevágsz egy üzletbe nyersz rajta vagy a végén mindent buksz, na az tudomány. Ha lenne egyszerű és biztonságos módja a gazdagodásnak, mindenki azt csinálná.
2018. szept. 9. 10:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Kétlem hogy a saját vállalkozás lenne ez az üzlet, ugyanis 1 milla édes kevés egy vállalkozás beindításához.
2018. szept. 9. 10:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Bitcoin
2018. szept. 9. 13:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze, de minél nagyobb nyereséget szeretnél elérni, a kockázat is annál nagyobb.
2018. szept. 10. 01:47
 7/8 A kérdező kommentje:

"minél nagyobb nyereséget szeretnél elérni, a kockázat is annál nagyobb" - alapvetően igen, de mi az az üzlet, ahol nincs kockázat, és nagy a nyereség?

Én pl. benne voltam 2006-ban az 1 Ft-os buliban, akkor 16 évesen csak 70.000 Ft-ot nyertem, mert kevés érmét tudtam szerezni - egy ismerősöm olyan 6 milliót keresett, de neki egy postahivatal, és 4 bank gyűjtötte az érméket... egyáltalán nem volt benne üzleti kockázat, és törvényes volt.

Most a saját vállalkozásokat látom virágzani - a településünkön egy gyerek elkezdett tűzifát árulni 2 éve (abszolút nulláról kezdte), idén MÁR eladott 450 m3-t!

A másik tavaly az udvarán vert szét elektronikai hulladékot kalapáccsal... ma már 3 alkalmazottja van, és kamionnyi cuccokat szállítanak neki (szerintem lesz 15 millió az éves árbevétele).

Egyikhez sem kellett jelentős tőke, és egyikben sem volt kockázat - a nyereség pedig észrevehető...

2018. szept. 10. 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Spanyolban törvényes fejenként 3 tő marcsit termeszteni otthon. Elmész, veszel 200 kilót, hazahozod, eladod. Ha évente egyszer megcsinálod úgy élsz mint a királyok. Vagy keresel egy sofőrt, egy Kaya Ibrahimot, hogy fuvarozgassa az anyagot helyetted. Nem nagy ügy.
2018. szept. 10. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!