Miért mérges a behajtó koma mert nem tudja behajtani a lóvét tőlem?
Ne foglalkozz vele.
El évülni nem fog, csak nő ez az összeg.
Egyszer lesz bejelentett munkàd és akkor letiltják úgy is.
Lehet hogy akkor nem a röhögéstől fogsz elájulni.
A helyedben nem lennék rá ilyen büszke, hogy egy putriban élek.
Kétlem, hogy morcos lett volna, meg elkullogott volna.
Dolgozik ő eleget, és van is belőle pénze, erre a nyakamat rá merném tenni. Valószínű a kávéscsészéje többet ér, mint a te komplett lakóhelyed.
Ha nem mástól kuncsorogsz, akkor ne vegyél igénybe fizetős szolgáltatást, mert ez lopás. A buszsofőrnek fizetése van, a busz üzemanyaggal megy, maga a jármű is több tízmillió ft. A közlekedési vállalat ezt úgy kompenzálja, hogy a bérletért, jegyért FIZETNI kell.
Ha nem telik rá, menjél gyalog, és akkor a végrehajtó sem fog zaklatni.
Jogosan zaklat.
De amúgy jó, hogy nem tudott most behajtani semmit, mert ez a tartozás elég durván növekedni fog, és egyszer az életben úgyis lesz bejelentett munkahelyed, ha méást nem, majd akarsz egy lakáshitelt, vagy lesz egy kocsi a neveden. Vagy örökölsz majd valami másik putrit. Na majd akkor röhögjél, ha ezeket jogosan elveszik tőled. Te rejtett erőforrás...
Hagyjátok már békén a kérdezőt!
Elmondása szerint egy putriban él, az építőiparban ganézik feketén, van neki elég baja. Nagy összeggel fogadnék, hogy masszív alkesz is a koma. Nem kell bántani a másikat.
Hékás, én pl nem bántottam, de ha már egy nyilvános oldalon kérdez, akkor le lehet írni neki, hogy mire számíthat!
Véleményem meg alapból lehet, tudtommal nem tiltja semmi!
A bántás nem itt kezdődik...
Ha itt valaki fogalomzavarban szenved, az egyedül te vagy.
Nem tudom, mi értelme volt ezt privátban is elküldeni, de akkor tisztázzuk:
Nem csak az a munka, amit fizikálisan elvégzel és látszik a nyoma, kézzel fogható! Első, de elég komoly tévedésed!
Amikor valaki csak pötyög a számítógépen, vagy egyszerűen csak gondolkodik, vagy egyik üvegcséből áttölt valamit a másikba, az mind-mind munka! Pedig nem épít fel egy házat közben!
NEM a TE magánvagyonod!
Azzal az összeggel tartozol, az nem a tied, ezt nem tudod felfogni.
Az, hogy te próbálod akadályozni a végrehajtót, és elrejteni előle az esetleges vagyonod, már-már bűncselekmény!
Itt sem látsz tisztán, mert aki kimegy lefoglalni, az nem behajtó, hanem végrehajtó. A kettő nem ugyanaz, de sebaj, ez a kisebb probléma, hogy ezt nem tudod megkülönböztetni.
Szintén lényeges, hogy senki nem túrkál a vagyonodban önhatalmúlag. Valakinek a megbízásából teszi, akinek az a pénz JOGOSAN jár. Ezzel pedig MUNKÁT végez.
De ezt te úgysem fogod megérteni.
Ja, és nem vagyok a babád, sőt senkid sem, csak szerettem volna segíteni, hogy megértsd, ha már megkérdezted a dolgot.
Na látod az ilyen emberek miatt tart itt ez az ország!
Azért mert valamit legalizálnak az már nem lopás? te beteg vagy ugy pszihésen mint emberileg már ne haragudj!
Te pont az az ember vagy aki birkaként bologat mindenre ami törvénybe foglalnak politikusok,tök mindegy hogy jogos-e igazságos-e vagy nem,gondolom agymosott fideszes lehetsz azok rendelkeznek ilyen tulajdonságokkal,amit a nagyfönök mond az ugy igaz,még a végén én követek el büncselekményt? nem a magánvagyonom? te beteg vagy komolyan mondom,akkor elmegyek behajtónak,elmegyek hozzád és amiért te megdolgoztál elveszem mert adrá a jelenlegi rezsim lehetőséget,kitalálok valamilyen százaléku kamatot pl,500ft-ból 500 000és viszek mindent amiért te megdolgoztál,gondolkozz már,elfelejt gondolkozni az emberiség ez a bajotok,de legalább ha hallgatnál bölcsebb lennél tudod van az a mondás HALLGATNI ARANY!
Szállj kicsit magadba és gondolkozz ha tudssz még egyáltalán!
Anyám, ez az ember nem tiszta...
Még neked áll feljebb?
Ember, LOPTÁL, fizesd meg az árát!
Nagyon tévedsz, nem vagyok se fideszes, se egyéb.
De várható volt, hogy idekevered a politikát.
Pontosan az ilyen együgyü emberek jönnek ezzel az agymosott dumával.
Nekem nem kell, hogy megmondják, mit gondoljak, mert tudok gondolkodni egyedül.
Itt neked kéne magadba szállni. Attól, hogy nem egy boltból loptál el egy terméket, még ez is lopás! Egy fizetős szolgáltatást loptál, amiért mások fizetnek!
Ki ne találd már, hogy neked ingyen jár az, amiért más fizet!
Az okfejtésedben semmi logika nincs.
Elmész behajtónak? Ahhoz tanulni kellett volna, mert egyik behajtó sem 8 általánossal rendelkezik, na de ezen most lépjünk túl.
Elveszed, ami az én magánvagyonpom, mert megdolgoztam érte?
Akkor az megint csak lopás lesz, mert tőlem jogszerűen nem tudod elvenni, mivel nincs ellenem végrehajtás folyamatban!
Amit megvettem, használtam, azt mind megfizettem, ez a különbség kettőnk között!
Olyan is volt, hogy nem volt elég pénzem, mielőtt azt mondanád, hogy könnyű nekem, mert pénzes vagyok. Hát nem. Soha nem kaptam semmi segítséget se szülőktől, se mástól.
Szóval nem egyszer vettem már fel hitelt az életem során. Képzeld, még olyan is volt, hogy nem fizettem, és letiltották a béremből, JOGOSAN. Oda is eljutottam, hogy el akarták árverezni a házam, de az utolsó pillanatban kötöttem egy megállapodást a bankkal, és azóta is FIZETEK!
Ezt kellett volna tenned, kifizetni, amit elhasználtál!
Ha akkor épp nem tudtad, az se olyan nagy baj, mert utólag is adtak rá lehetőséget neked, nem is egyszer!
A végrehajtás nem 1-2 hetes türelmi idő után kezdődik, másokat talán hülyének nézhetsz, engem biztos nem.
De amikor olyan mélyen voltam, hogy jött a végrehajtó, akkor sem őt szidtam, hiszen én vettem fel olyan pénzt, amit nem fizettem vissza.
Te is olyasvalamit használtál, ami jogtalan volt, mert nem fizettél érte.
Azt hiszed, neked mindent lehet, mert nincstelen és/vagy roma vagy?
Csak jogaid vannak, de kötelezettségeid nem?
Hát nagyon tévedsz!
És a törvény téged is utolér!
Te ingyen mész be egy koncertre, mert neked az jár? Az étteremben rendelsz, majd fiuzetés nélkül távozol? A benzinkúton sem fizetsz tankolás után? A boltban kitolod a teli bevásárlókocsit a kapun, fizetés nélkül?
Hát kapj már a fejedhez, ennyire ostoba nem lehet valaki!
(De, sajnos lehet...)
Pont ugyanezt csináltad, a BKV nem egy alapítvány, nem egy jótékonysági intézmény, nem a Vöröskereszt!
Aki utazik, az AUTOMATIKUSAN ELFOGADJA az utazási feltételeket, amikben egyértelműen le van írva, hogy az utazásért FIZETNI kell.
Meg is érdemled, hogy egész élketedben rettegj, ha ennyire sötét vagy. És egy utolsó tolvaj.
Hát tudod, én inkább adózok, csak érjék utol az ilyen ingyenélő semmirekellőket, akik azt hiszik, hogy nekik mindent lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!