Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Interjún miért kérdezik meg,...

Interjún miért kérdezik meg, hogy jelentkeztem-e máshová is?

Figyelt kérdés
Nem adtam be eddig máshová egyébként és ezt is mondtam.
2018. szept. 2. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
82%
Mert nem akarják, hogy behívnak még következő fordulókra, ahelyett, hogy inkább x-et vagy y-t hívták volna, és a végén kiderül, hogy te inkább másik helyre mész.
2018. szept. 2. 16:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy mennyire gyorsan kezeljék az ügyedet. Ha lassú a folyamat, akkor esélyes, hogy máshova addig felvesznek mire eljutnál x. interjúig náluk. Az is szempont, hogy ha máshova is jelentkeztél és hívtak máshova is interjúzni, akkor úgymond verseny alakulhat ki az alkalmazottért. Persze ez függ a munkakörtől is.
2018. szept. 2. 18:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Interjúm már nem lesz több náluk. Ezután már a szerződéskötés jön, amennyiben felvesznek.
2018. szept. 2. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!