Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül a miskolci...

Mennyibe kerül a miskolci Cutler Fitnessben a 12 alkalmas/havi bérlet? Meg ùgy vélemények, tapasztalatok a teremről?

Figyelt kérdés
Neten keresgéltem, sehol se találtam egy komplett árlistát, igy aki tudna segíteni pls írja le!! Ide szeretnék járni, de még nincs elég bátorságom, félek az új környezettől, ismeretlenektől. Kinek milyen volt az első élménye aki járt már itt?? Tényleg ez a legjobb edzőterem Miskolcon?

2018. aug. 28. 22:24
1 2
 11/11 anonim válasza:

A # alapján a miskolci érdekel, annak én sem találtam sosem, lehet volt fent facebookon, ahol az első válaszoló írta, de lehet, hogy nem, meg én kétlem is, mivel a többi Cutlernek fent van az árlista jellemzően, lehet azt linkelte. Illetve tényleg lekezelő volt a válasz, ne foglalkozz vele... Mind1 is csak véletlenül kidobta a kérdést a google és nem hagyhattam szó nélkül :D

Ja és én jártam a Cutlerbe, tényleg tele van bunkó emberekkel, legyen az nő vagy férfi, persze nagyon jól felszerelt meg minden, csak nekem így nem jött be, plusz parkolni is gáz volt. Már biztos nem releváns a kérdés, de hátha más is keresgél. :)

2021. máj. 3. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!