Egy szervezet nevében rendeltem az eszközöket egy webshopból, már el lett utalva az összeg. Összesen kb.200 db tételt rendeltünk és abból egyet vissza szeretnék mondani. Milyen lehetőségeink vannak?
Figyelt kérdés
- Még gyorsan a kiszállítás előtt jelezni nekik, hogy azt az 1 tételt sztornózzák?
- Kiszállítás után jogi személyként van lehetőségünk élni a visszaküldéssel, ha mégsincs rá szükségünk.
1 alaplapról van szó, véletlen egyel többet rendeltem a kelleténél.
2018. aug. 27. 22:06
1/7 anonim válasza:
200 alaplapbol kb. 100% valoszinuseggel lesz minimum egy gyari hibas, rossz. Eszedbe ne jusson visszakuldeni vagy lemondani, tartaleknak mindenkepp tartsatok meg!
2/7 A kérdező kommentje:
Alaplapból 21-et rendeltünk a 20 helyett, a többi más. Tehát jogi lehetőségünk nincs sztornózni?
2018. aug. 27. 23:27
3/7 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson felvenni a kapcsolatot a webshoppal. Még véletlenül sikerülne is megoldani a problémádat.
4/7 A kérdező kommentje:
Felvettem, csak azért kérdezem, hogy most az ő jóindulatukon múlik, hogy visszautalják a különözetet vagy kötelességük?
2018. aug. 28. 00:11
5/7 anonim válasza:
Most ha azt mondjuk, hogy igen és aztán mégse, akkor minket fogsz okolni? Majd meglátod, itt úgysem tudja senki... Valami majd lesz, nyugi.
6/7 anonim válasza:
Cégként, teljesen más, mint magánszemélyként. Szerződésetek mit ír elő ilyenre? Mert ugye van szerződés.
7/7 anonim válasza:
Kell, hogy legyen a webshopban ÁFSZ, elállási jogról való szabályzat, és áruvisszaküldési szabályzat is. Az, hogy cégként rendeltél, semmit nem jelent ez esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!