Ha van egy millió sporolt pénzem suli melett van valami amibe érdemesebb befektetni mint az állampapír? Magasabb kamat hasonó kockázat?
Figyelt kérdés
Államoapír,pénz,befektetés2018. aug. 27. 10:35
1/5 anonim válasza:
Hasonló kockázattal aminél szabadon felhasználhatod szerintem nincs. De ez csak egy ember véleménye, meglátjuk mások mit mondanak.
2/5 anonim válasza:
1-2 befektetési jegy, bár többször (1-2 hetente) "rá kell nézni" azért.
3/5 anonim válasza:
Én is az állampapírt mondanám. Kockázat nélkül szerintem sehol nem adnak magasabb kamatot.
4/5 anonim válasza:
Én arányosan fektetném be a pénzemet több különböző területen pl a te esetedben: 60% állampapír, 30% részvények, 10% bitcoin. Jelenleg csak bitcoin-ban mozgok, ha több tízmillió forintom lesz, akkor jöhetnek a részvények is.
5/5 anonim válasza:
Ha lenne ilyen ki venne állampapírt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!