Hogyan tudom megadni a Transferwise IBAN számát OTP Direkt magyar folyószámláról történő utalásnál?
20 GBP-t kellene utalnom, hogy megkapjam a kártyát. Mivel még nincs angol bankszámlám, ezért áthidaló megoldásként választanám a Transferwise-t.
Ez a Transferwise IBAN kódja
GB69BARC20956153640809, ami 22 karakterből áll.
Az OTP Direkten történő utalásnál pedig vagy 16 vagy 24 karakter lehet a kedvezményezett számlaszáma.
Az OTP ügyfélszolgálata csak néz, mint Rozi a moziba....
Megoldás?
+ kiegészítés.... az OTP chates ügyfélszolgálatának válasza:
Ügyintéző: igen az valóban nem 24 karakter, és kevesebbet vagy többet nem fog elfogadni az internetbank.
Én:....csak van valamiféle megoldás az utalásra....
Ügyintéző: Természetesen , lehet, de ha nincs meg a karakter , akkor kellene kérni tőlük, egy másik számlaszámot , ami karakterben megegyezik.
Nem forint átutalást kellene indítani egy külföldi számlára, hanem deviza átutalást.
Egyébként a Trasferwise-nak van forint számlája is, az általad írt számlaszám pedig nincs is rajta ezen a listán:
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat, különösen a
2-es és 4-es válaszadónak: nem tudtam, hogy a Transferwise-nak van HUF számlája is, amin keresztül feltölthetem az online pénztárcámat. Sikeresen végigcsináltam. Még egyszer nagyon köszönöm az építő tanácsokat. Szép napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!