Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Amazon európai oldalai -...

Amazon európai oldalai - honnan tudhatom, hogy az azokon hirdetett termékek az EU-n kívülről vagy belülről jönnek-e?

Figyelt kérdés

Cégként, továbbértékesítésre vennék a háztartásinál nagyobb tételekben, már csak ezért sem mindegy, hogy megvámolják-e.

Eddig nem láttam olyan helyet a weblapokon (amazon.co.uk, .fr., .de stb.), ahol egyértelműen kiderülne, EU-n belül vagy kívül adják-e fel. Az Amazon FAQ-jának vonatkozó része a képedbe röhög, hogy talán lesz rajta duty meg tax, és nekik aztán nincs ráhatásuk ellenőrizni, honnan jön... hát, kösz.

Indirekt módokon próbáltam rájönni, pl....

- van, ahol leírják a termék bélyegkép-oldalán, hogy Kínából fog jönni

- van, amelyik eladó ismertetőoldalán találtam a kínai székhelye mellett eu-s adószámot; bár ugye ez se biztosíték semmire

- gondoltam a postázás módjából való kisilabizálásra is; pl. a légi shipping megérzésem szerint kínai kiindulást takar

Ha valakinek van valami tuti tippje kideríteni, azt örömmel fogadnám... köszi.

2018. aug. 16. 17:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!