Ez a körömvágó csipesz kereskedelem működhet? Nem mi gyártjuk, csak továbbadjuk, illetve ráírjuk, hogy a mi termékünk.
A helyi boltban kapható körömvágó csipesz. Ezen se egy logó, se egy Made in China felirat, semmi. A csipesz nagyon erős és minőséges.
Ha rádobunk egy általunk kreált logót, és értékesítjük külföldön, mint például Németország, illetve távolabb...működhet?
Kevesebb, mint 500 forintért vennénk, és pár ezerért adnánk.
:)
Meglepődnék, ha komoly kérdés lenne.
A kutya nem venné meg.
1. El nem tudok képzelni olyat, hogy annyira gazdag vagyok, hogy több ezret adok ki egy ilyen csipeszért.
2. Ha csak ezzel foglalkozik vki, senki sem fog tőle vásárolni. Sem egy kozmetikai vállalkozás, sem egy százasbolt, semmi, mert amikor ők leadják a rendelést, akkor x termékből kérnek 100-at, y termékből 500-at, attól függően, mennyire kelendő.
Az embereket egyre kevésbé lehet átverni, mióta internet létezik.
Persze van egy "buta, mint a föld" kategória, de ők meg pont nem azok, akik több ezret költenek ilyesmire. Logo ide vagy oda.
Ebay-en egy ilyen csipesz 200 ft, és szerintem százasboltban sem sokkal több.
De még az is hozzátartozik, hogy egy ilyen kiszolgál egy embert élete végéig. Én vagy 10 éve vettem, olcsón, szerintem soha többé nem fogok venni. Nagyapámét is "megörököltük", mert ezek nem mennek tönkre.
Jaj, jó volt ez így ma estére. :)
Pár ezerért adnád? Kinek??? Aki még nálad is tájékozatlanabb?
Az alibaba.com-on már 30 dollár-cent áron van minőségi körömcsipesz. (Nyilván nem egyesével rendelve.) [link]
Ha üzletelni akarsz, akkor legalább a nagykereskedőt keresd meg, és ne a kisboltból szerezd be, amire még a magad hasznát is rá akarod tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!