Mennyi idő, amíg a Jófogáson megjelenik a hirdetésem?
Figyelt kérdés
Azt hittem, hogy azonnal, de nem. Mindent jól csináltam, kitöltöttem, elküldtem, stb, de amikor meg akartam nézni: semmi, nincs fent. Pedig még gratulált is az oldal a sikeres feladáshoz. Hogy is van ez?2018. aug. 13. 20:25
1/5 anonim válasza:
Meg fogják nézni a hirdetést moderátorok és csak az után jelenik meg. Ez nem szokott sok idő lenni.
3/5 A kérdező kommentje:
Óh, értem, köszi szépen! Mentek a zöld pacsik:)
2018. aug. 13. 20:30
4/5 anonim válasza:
amennyi kedvük van dolgozni...nekem volt legutóbb, hogy csak másnapra aktiválódott a hirdetés, mert akkor voltak szívesek rápillantani...csodálkozom, hogy is működhet ez az oldal még...én maximum végső elkeseredésemben szoktam ott hirdetni...facebook marketplace sokkal optimálisabb, és azt raksz fel, amit akarsz...ingyen. nem úgy, mint itt, hogy például gépjármű hirdetésért már fizethetsz...
5/5 Deluxe1 válasza:
12 óra elteltével még semmi. Azt hiszem ez volt az utolsó hirdetésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!