Milyen segélyek járnak Angliában?
Figyelt kérdés
It vagyok már egy ideje és most jönne a feleségem meg a két gyerek is.
Miket lehet igényelni? Van valami támogatás, meg hol kell?
Jár vsaládipótlék, meg lakásra valami pénz?
Köszönöm!
2018. aug. 11. 17:09
1/9 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzáteszek, hogy dolgozok rendesen, dolgoztam mindig is, a feleségem lenne otthon a gyerekekkel ha itt lesznek.
2018. aug. 11. 17:10
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez jól hangzik. Ha jól számolom simán adnak 100-1200 fontot, ha kevesebbet dolgozok akkor meg többet.
2018. aug. 11. 17:48
4/9 anonim válasza:
Na, azt már nem tudom, adnak-e annyit. Ez csak egy eredménye a keresgélésemnek. Mostanában igen hamar változtatnak az angolok a külföldi munkavállalóknál.
Te ott élsz. Kétlem, hogy helyben ne volna lehetőséged közvetlen az angol vonalon kutakodnod.
5/9 A kérdező kommentje:
Megpróbálom köszönöm.
Kiváncsi voltam hogy magyaroknak mennyire adnak.
Esetleg valaki nem tudja hogy mennyi lehet azt hogy ha megadják, utána a feleségem haza megy a gyerekekkel és úgy. Ha értitek mire gondolok.
2018. aug. 11. 18:30
6/9 anonim válasza:
Repulojegyet adnak, meg segítenek hazajonni
7/9 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz utolsó?
Nem illegális bevándorló vagyok.
2018. aug. 12. 08:24
8/9 anonim válasza:
Akkor nem jár ha haza mennek. Mi child benefitet és housing benefitet igényelünk 3 gyerekkel. Egyébként a kormány oldalán meg lehet nézni hogy miket adnak.
9/9 A kérdező kommentje:
Mennie adnak így kb?
2018. aug. 12. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!