Intrum Justitia ZRT?
Érdemes alkudozni velük, jócskán lehet csökkenteni a fizetendő tartozást. Engem ugyan nem érint, de munkámból kifolyólag több embernek írtam már ilyen-olyan kérvényt pl. A tartozás részleges elengedésére. 10-ből 9-szer bejön.
Írj privit a részletekkel.
1-es:Akinek volt, arra lennék kíváncsi!
2-es:Én is!
10 éve ugyanannál a cégnél van szerződésem, egy 7 évvel ezelőtti állítólagos tartozást átadtak az Intrumnak. Környezetemben sokan kaptunk ilyet, mert érdeklődtem.
Érdekes, hogy mindenkinek 2011.09.22-én keletkezett tartozása. Biztos akkor összebeszéltem vadidegenekkel,hogy vicceljük meg a telefontársaságot, ne fizessünk ki 1 havi számlát!
7 évig észre se vették!
Mikor észrevették, nem nekem szóltak, hanem behajtóknak.
Hogy is van ez?
Felhívtam tel.társaságot, mi ez? De fogalmuk sincs róla, minthogy arról se, miért nem értesítettek hamarabb, azóta is náluk vagyok.Ha most nem fizetném ki a havi díjat, megkérdeztem mi lenne.
Felszólító levél, első:30 napos határidő. Felszólító levél második: 7 napos határidő. SMS első: 30 napos határidő SMS második: 7 napos határidő.
Ezután egyirányúsítás, majd x nap után szerződés felbontás.
Ez a "tartozás"2011-ben lett. Azóta hogyhogy még nem kapcsoltak ki???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!