Normális dolog, hogy ezért dolgozik annyit a 18 éves bátyám?
Kocsmában dolgozik most nyáron, képes egész heteket végighúzni, minden reggel megy, nyitja a kocsmát, és valamikor éjjel/hajnal tájt jár haza. Alszik pár órát (4-5 óra), majd reggel iszik kávét és megy nyitni.
Látni rajta hogy totál kivan, olyan fáradt hogy volt hogy a szabadnapját végigaludta (hajnalban lefeküdt és este 10 körül kelt fel).
Anyuék és én is kérdeztem, hogy mégis mire akar pénzt ennyire, kocsi vagy mi kell neki?
Erre annyit mondott hogy 3 darab Jordan cipő, a legújabb és még 2 azon kívül
Ha belegondolsz, normális.
A cipőkkel is eljut ugyanoda, mint kocsival, csak valamivel több időbe telik.
.
Normálisnak tartod, hogy te kérdőjelezed meg más normalitását?
Miért kéne mindenkinek ugyanúgy gondolkodni, miért kéne, hogy mindenki vágya ugyanaz legyen?
Arra költi a pénzét, amire akarja, ha egyetértetek vele, ha nem. Ez a saját magad által megkeresett pénz lényege. :)
Amúgy meg 18 évesen tipikusan senki nem költi a pénzét olyan dolgokra, ami hosszútávon jó befektetés: számítógép, fesztivál, nyaralás, stb. Ezek közül a cipő még nem is biztos, hogy a legrosszabb. Majd 25 évesen mást akar az élettől, teljesen rendben van ez így.
"Anyuék és én is kérdeztem"
Anyuék joggal.
Neked pedig közöd nulla hozzá.
Bátyád beleszól, mire költöd zsebpénzed? - pedig azért megdolgoznod sem kell.
Ő megdolgozik pénzéért, neked mindegynek kell lennie, mire költi. Ha anyádtól sírja ki a cipőre valót, előled is elvenné, így viszont megteremti a rávalót.
Bocsánat, lemaradt:
"3 darab Jordan cipő"
Szegény bátyád egy lábú, hogy nem párosával akarja a cipőr venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!