Csak akkor biztonságos az interneten vásárolni ha paypallal fizetek?
Mert pl az amazonon nem lehet paypallal fizetni, nem tudom hogy miért.
Ha az amazonon venni szeretnék valamit(nagyobb összegbe) akkor mi a garancia rá hogy nem vágnak át?
[link] <---Ez paypal nélkül is visszatudja nekem szolgáltatni a pénzem, ha nem jött meg az árú?
Nem.
A lényeg a kockázat-minimalizálás. Ehhez célszerű feedback-rendszerrel működő helyről vásárolni (eBay) vagy nemzetközileg elismert webáruházból (pl. Amazon)
Azzal is tudod magad védeni, hogy elkülönített webkártyával fizetsz, tehát az amögött található bankszámlán mindig csak annyi pénz tartasz, amennyit éppen elköltesz. Így a fennmaradó időben nincs mit lenyúlni.
Pénz visszakérni nem kizárólag PP segítségével lehet, hanem egyszerű kártyás tranzakció esetében is (chargeback a neve a visszaigénylésnek)
" akkor az nem biztos hogy kiküldi a csomagot nekem."
Erre van a feedback. Még csak angolul sem kell tudni, elég a pluszok és mínuszok arányát értelmezni.
Ha 528 embert nem vert át az embered, akkor nem veled fogja kezdeni, aki az 529. vagy.
"nem biztos hogy kiküldi a csomagot nekem"
És ennek mi köze ahhoz, hogy Paypallal vagy kártyával fizetsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!