Olyat lehet, hogy kiveszek egy 5 szobás apartmant, az egyikben én laknék, és a többit kiadnám?
#5: közjegyzőnél kell kötni a szerződést és nem kell bíróságra járni. Egy gyerekes családot a közhiedelemmel ellentétben jogilag nem nehezebb (vagy könnyebb) kirakni, mint egy nem gyerekest.
De a kérdés elsősorban rövidtávú kiadásravonatkozott, ami más téma. Ezt még kerületenként is külön szabályozzák.
Összességében: lehet ilyet legálisan csinálni, de kevés pénzed lesz belőle a munkához képest.
Én is találtam egy olyat, ami megérheti, de persze csak a tulaj engedélyével lehet.
Budapest v. Ker párizsi utca, luxus kivitelű lakás, 3 szobás, havi 499 ezerért+rezsi .Nyilván akkor kettőt lehetne kiadni, ha te laksz az egyik szobában.Talán napi 30 ezerért ki lehet adni egy szobát, ami jó szervezéssel akár 1,8 millió is lehet havonta. De fontos az angol, és német nyelvtudás is, mert főleg külföldiek vennék ki a szobákat ennyi pénzért. Munka, és plusz kiadás is lenne vele, napi takarítás, ágyneműcsere stb, és a kisebb javítások is a bérlőt terhelnék, nem beszélve az adóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!