Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik országba érdemes...

Melyik országba érdemes költöznöm?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok van egy ács szakmám és 2nyelv vizsgám egy közép foku angolom valamint egy felsö foku németem. Szeretem a szakmàm de kiprobálnák mást is.

A kiköltözésre ugy 3millio ft van. Nem tudom hogy számit e de van egy régi e46 om kis 1.6benzines amitöl nem szivesen válnék meg mivel mindent tudok rola még a nagybátyám vette ujonan

ezt csak azért mondom mivel érdekelne hogy ez az elsö 1-2honapban maradhatna e magyar rendszámos? Van 2év munkatapasztalatom mint ács. Mit ajánlatok hova költözzek ahol normálisan meg tudok élni? Vagy netán tanuljak ki itthon egy másik szakmát és azzal menjek ki? Vagy megéri e egyáltalán elköltözni külföldre?

Nem tudom számitt e de most heti 6nap heti 60oráért kapok netto 165ezret. 20f

2018. aug. 1. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ács vagy és még németül is tudsz, akkor irány Dojcslánd. Ott nagy pénzt kapsz, de tanulj mellette valamit.
2018. aug. 1. 18:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Ausztria is jó, legalább közelebb van. Oda is elkel a jó ács munkaerő.Nagyon sokmindent építenek fából, igaz németországban is.
2018. aug. 2. 04:50
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Szeretem ezt a felfogást. :D

Miért kell elköltözni, mikor itthon is van jól fizető állásod?

2018. aug. 2. 11:26
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Jól fizető állás?:D Heti 60 óráért 165ezer Ft, ami ráadásul kemény fizikai szakmunka.
2018. aug. 2. 11:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a váloszokat.
2018. aug. 5. 19:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Szoval tegnap reggel ota ausztriában vagyok graz mellet egy faluban. Otthonrol elküldtem a jelentkezésemet egy pár helyre mint ács és pénteken kaptam is egy emailt hogy kedden menjek be a céghez megbeszélésre és hát szerencsére felvettek ugyhogy holnap kezdek.
2018. aug. 21. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!