Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akkor sincs jogom a felmondáso...

Akkor sincs jogom a felmondásomat követő két hét elmúlta előtt otthagynom a munkahelyem, ha ott az egyik munkatársam szexuálisan zaklat engem?

Figyelt kérdés
2018. júl. 29. 00:14
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Pofán vágod, másnap nem kell bemenned.
2018. júl. 29. 00:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jogod van a zaklatódat a munkahelyen is jelenteni, és a felmondási idődet betegállományban eltölteni.
2018. júl. 29. 00:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Ez megnyugtató.
2018. júl. 29. 00:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Egyébként néha teljsen jogosak az előítéletek. Azt hiszem, minden muszlim egyforma.
2018. júl. 29. 00:50
 5/9 anonim ***** válasza:
54%

" Azt hiszem, minden muszlim egyforma."

hogyne. mintahogy minden magyar egy taho korrupt kocsog. igaz? nekem is van muszlim kollegam, erdekes modon, tok normalis. erdekes.

2018. júl. 29. 01:29
 6/9 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy ezt megkapom. Csak hatalmasat csalódtam, mert jókat beszélgettünk, kedves és normális volt, és végül mivé fajult.

Valószínűleg csak indulatból mondtam, valójában nem is gondolom így. Csak jólesett ezt írni bosszúként arra, amiket tett velem. Őt magát egyébként nem fogom beárulni, de ne várja el tőlem senki, hogy ne ítéljem el őket.

2018. júl. 29. 02:03
 7/9 anonim ***** válasza:
29%

Ennyi erővel minden férfi egyforma.

Van muszlim kollégám, imádják a betegek. Ha egyedül vagyok hétvégén 30 beteggel, és ő ügyel, simán segít, akár mosdatni is...

2018. júl. 29. 07:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jelzed senki felé akkor asszisztálsz hozzá, hogy mással is megtehesse. Ez esetben semmo jogalapod elítélni met te is benne vagy a játékban.
2018. júl. 29. 09:22
 9/9 Estádio de Felchút ***** válasza:
75%
A taplóság teljesen független attól, hogy főhősünk melyik mesekönyvben hisz.
2018. júl. 29. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!