Kaptam egy e-mail a Telekomtól, hogy fizessek be egy számlát, de nekem nincs is közöm a Telekomhoz. Ilyenkor mi a teendő?
Itt a levél szövege:
TISZTELT ÜGYFELÜNK
A számlázási információkkal kapcsolatos problémák merülnek fel. Megpróbáljuk újra, de előfordulhat, hogy frissítenie kell fizetési részleteit.
A számlát nem fizették ki.
Fizetesi hatarido : 24/07/2018
Statusz : nem fizetett var
fizetnie kell: 2516.46 HUF
Remeljuk, hogy a szamla kifizeteset a megadott hataridon belul. Vagy az elofizetes velunk automatikusan kikapcsol
Most mar fizetni a szamlakat egyszeru es sima utat a bankkartya vagy a bankszamla es biztonsagosan
Kerjuk, kovesse az alabbi linket a folyamat befejezesehez
fizesse meg a számlát
udvozlettel,
Telekom
Ez kamu lenne? Az is gyanús,hogy ékezetek nélkül van írva az egész. Nekem nincs is előfizetésem velük. Mit csináljak most?
Persze, hogy kamu. Látszik a szövegből is, egyáltalán nem egy normális magyar szöveg. Gondolom, valami jó kis fordító programmal csinálták :)
Nem kell semmi sem csinálni, csak berakod a mail-t spambe.
Erről az e-mailről írtak: noreply@magyar.telkom.com
Nagyon megtévesztő, mert rendesen a rózsaszín betűkkel írták a címet is.
Nagy köszönöm Neked! Akkor figyelmen kívül hagyom!
"Erről az e-mailről írtak"
A feladó email címét a feladó állítja be, bármi lehet, te is írhatsz email bármilyen címről, szóval ha még telekom.hu lenne ott akkor is lehet kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!