Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudnátok olyan alkalmazást...

Tudnátok olyan alkalmazást mondani amivel nyomon tudom követni, hogy mennyit tettem félre?

Figyelt kérdés

Igen igen, papírra is lelehet írni, de ott összeadni, visszakeresni és összegezni, hogy mennyim van/tettem félre kicsit idegesítő, főleg, ha a papír betelik

Elektronikusan sokkal könnyebb

2018. júl. 23. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Én az "Expenses OK" nevűt használom, de biztosan van még kismillió...Szerintem egy bizonyos pont után már inkább preferencia, mint tudásbeli különbség kérdése.
2018. júl. 23. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Excelben is tudod követni.
2018. júl. 23. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Én a memóriámban tárolom!
2018. júl. 23. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:
30%

Excel. Vannak rá részletes sablonok, de én viszonylag egyszerűen kezelem.

Nézem a bevételt és egyé bevételeket. Nézem az aktuális kp + banki pénzeket. Illetve nézem a fix (albérlet, utazás) és egyéni (szórakozás, nagyobb kiadás) dolgokat.

Illetve a fix kiadások és meglévő pénz különbözetét leosztom havi szintre így látom nagyjából mennyi a havi "fogyasztásom".

2018. júl. 23. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
Netbank
2018. júl. 23. 20:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Excel táblázat kiváló erre.

Az egyik fülön a fix kiadásainkat vezetem. Lakástakarékok, hitel, rezsi tételenként lebontnva, megjegyzést téve, ha valami több a szokottnál, akkor miért több, stb.

Baromi jó, hogy egy táblázatból évekre visszamenőleg látom minden ilyen költségünket. A számlákat mappában gyűjtöm fajtánként. Ha betelik, akkor azt is jegyzem, hogy melyik mappában találom eltéve az adott számlát, így bármikor bármit 1,5 perc alatt előrántok. :)

Másik fülön jegyzem a megtakarításokat.

Banki megtakarítás, párnahuzat megtakarítás, utóbbiból mit mire szánunk (családi tartozás, nyaralás, stb.)

Szerintem az excel minden igényt kielégít.

Még van a hitelünkre is egy, amiben jegyezzük mikor mennyit törlesztettünk elő és így mennyivel változott a havi törlesztőnk, illetve a tőketartozásunk.

Lehet betegesnek nevezni, de én imádom! :D

2018. júl. 24. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!