Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy kell fizetni érintős...

Hogy kell fizetni érintős kártyával?

Figyelt kérdés
Nemrég küldtek egy új bankkártyát ami ugyanolyan mint amit eddig használtam viszont észrevettem hogy van ezen az újon 3 jel sáv mint a wifi jel, ebböl gondolom hogy érintős, na de hogy kell fizetni? Kódot meg kell adni? Vagy elég csak oda érinteni? Illetve pontosan hova kell érinteni?
2018. júl. 13. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Oda erinted, ahol a kijelzon a szoveget latod. Otezer forint felett pin kodot is irnod kell. Nem kell mindig eloszedned, eleg ha a tarcadban van es ugy erinted oda.
2018. júl. 13. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Az ötezres limit módosítható felfelé, nem tudja valaki?
2018. júl. 15. 03:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem. Pont azert van, hogyha ellopjak ne tudjanak egy plazma tv-t hirtelen kicsengetni.
2018. júl. 15. 04:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát, jó, de ha nekem 10 000-ig nem akkora baj, ha lenyúlják, mint amekkora macerát jelent mindig pötyögni a kódot, azt miért nem dönthetem el én? :/
2018. júl. 16. 03:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert az emberek hulyek. Lenne jozsi, aki feltolna korlatlanra es utana menne sirni a bankba, hogy levettek az osszes penzet :)
2018. júl. 16. 04:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!