Szerintetek megoldható hogy media markt ajándék utalványból vagy ajándék erzsébet utalványból készpénzt csináljak (kifogytam sajnos teljesen a cashből)?
Szerintem is ismerőssel próbáld megbeszélni hogy te kifizeted kártyával ő meg odaadja neked kpban.
Az üzlettől függ hogy adnak-e vissza pénzt de általában nem szoktak, csak ha valami gyári hiba van.
Én is boltban dolgozom, és nálunk se lehet másképp pénzt visszaadni.
Mi egyszer karácsony előtt (nagy hajtás) vettünk egy magnót, utalványra, a kislányunknak. Hazajoztuk, amíg ő oviban volt, kipróbáltuk, kiderült, hogy pen-driveról szinte semmilyen formátumot nem játszik le (arra kellett volna, zenehallgatás, mesehallgatás), visszavittük még kari előtt, elmondtuk h nem jó arra, amire nekümk kéne, és simán kp-ba visszaadták az árát.
Mivel karácsony volt, gondolom leterheltség, meg olyankor "jófejek", így gond nélkül visszavették. Próba szerencse.
Dm-ben nem fogják visszaadni, mediaba szerintem igen.
Ami biztos, obi-ban kp-t adnak vissza ha visszaviszed sértetlenül, anno az utalványt én tescoban és decathlonban is kp-ban adták vissza. Persze sértetlenül vidd vissza, és ne élelmiszert vegyél, én tescoban a kasszátol egyböl mentem a vevöszolihoz, 3 ágynemüt vettem, mondtam h benéztem a méretet. De nem érdekli öket a kifogás, nem kell meséket gyártani hozzá.
köszi a tippet, a dechatlon se tűnik hülyeségnek, veszek egy cipőt ajándékba, aztán visszaviszem hogy nem kellett.
köszönöm hogy segítettek és nem hurrogtok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!